21 Haziran 2010 Pazartesi

Hepsi Bebekler için :)

Doğumgünü, Baby Shower hatta Bebek Mevlütleriniz için hazırlanmış davetiyeler. Ben susuyorum gerisini resimler anlatsın :)










17 Haziran 2010 Perşembe

Davetiye için not örneği...



Diyelim ki davetiyeniz özel kalsın istiyorsunuz. Düğün için kaldırılacak otobüs veya kına gecesi tarih ve saatlerini de davetlilere iletmek mecburiyeti var tabiki. Davetiyenin içine sevimli bir not kağıdı ekleyerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Did By Did'e Özel Ürün Etiketi





İşte Did Dans La Mode için özel tasarlanmış etiketler. İyi günlerde kullanmasını diliyorum. Bol satışlar :)

10 Haziran 2010 Perşembe

Sihirlerimizden Bazıları... Kişiye Özel Tebrik Kartı...






Eşinizin yada arkadaşınızın doğumgününde, beraber çektirdiğiniz fotoğraflardan oluşan ve onlara olan sevginizi dile getirdiğiniz bir tebrik kartı göndermeye ne dersiniz? En güzel hediye hatıra değeri olandır değil mi? Kartın açık ebadı 44.5x21 cm'dir. Zigzag katlanmış halde beyaz zarf ile gönderilecektir. Kargo ile dilerseniz göndermek istediğiniz kişiye gönderebilirim.

Sihirlerimizden Bazıları... Kişiye Özel Takvim...




Anılarınızı yaşatın ve yılın her ayını başka güzellikte anın. Bu takvim ile sevdikleriniz her an yanıbaşınızda...

Kişiye özel masa takvimi üstten spirallidir. A5 boyutunda ve 12 yapraklıdır. Desenler çocuklar, aile, sevgili/eş ve dostlar için farklı temalarda yapılabilir. Kalın gramaj kağıda basılır. Sahip olmak için gerekli olan tek şey yüksek çözünürlüklü 12 fotoğraf seçip, bana göndermeniz.

Kişiye özel duvar takvimi tek yaprak A3 (29.7x21 cm) boyutundadır. Üzerine isim, fotoğraf basılabilir.