20 Nisan 2012 Cuma

Yeni Cilt Ürünleri ve Ojelerim :)

Bugün yeni cilt ürünleri almak için Watsons'a gittim tam Garnier'ın yeni BB kremini alıyordum ki temsilci arkadaş Pure Beauty'nin BB kremini gösterdi ve beraber bileğimde denedik. Garnier'ın kapatıcılığı çok düşük geldi bana Pure Beauty ise daha yumuşak ve rengi daha güzel bence ama tek rengi mevcutmuş. Birde temizleme ürününe ihtiyacım vardı bu üründede aynı markayı tercih ettim. elimin üzerinde bi parça denedik 30 sn bekleyip sildik. Sonuç bence muhteşem! İlk sürüşte elim nemlendi ve ipeksi bir görünüş sağladı. Ayrıca tamam doğal olup sabun içermemesi benim için önemli.

Fiyatlarda gayet uygundu, şöyle ki,

BB krem 14,90 tl
GeoAqua Ultra-Hydrating Temizleme köpüğü 14,90 tl
Alix Avien oje 2,20 tl
Flormar 429 1,90 tl

Oje hastalık boyutuna geldi artık :) Bayılıyorum oje sürmeye. Renkler sezona uygun ve kapatıcılıkları ikisinin de tek kat sürülmesi benim için yeterli. Bu günlük bu kadar :)

Benim haftasonlarım tüm sıradanlığımıza rağmen muhteşem benim için bu aralar. Laf aramızda kendimle barış imzaladım ve şahsına münhasır kişilik E. ile çok eğleniyoruz hemde badana tadilat ikilisinin tüm yorgunluğuna rağmen :)

Herkese muhteşem bir haftasonu diliyorum :)

15 Nisan 2012 Pazar

Eski Burda dergileri arayanlara duyrulur...

Bugün tesadüf eseri hazine gibi bi şey buldum sanırım :) Eski burda dergisi arayanlar tanesi 7 tl'ye 1980 ve 1990 larin hatta bu yıl ve geçen yılın bazı dergilerini buldum. Sayıları karışık isteyenler olursa yolum düştüğünde tekrar uğrayacağım. Yanlız her sayı yok ama hepsinin paftaları mevcut. Dergilerden satın almak isteyenler hangi dergileri istediklerini mail yolu ile bana ulaştırıp, ücreti vereceğim hesaba yatırdıktan sonra kargo karşı ödemeli olacak şekilde sizlere yardımcı olabilirim. Hatırladığım kadarıyla sayıları aşağıya yazıyorum.

-1986 yılına ait bir kaç sayı
-1987 yılına ait bir kaç sayı
-1988 yılına ait bir kaç sayı
-2010 yılının haziran sayısı var ve yepyeni sıfır paketinde :)
- 2006 aralık sayısı
-2012 şubat
-2012 mart
-2011 temmuz

Dergilerden almak isteyenler bana erdem_muge_k@hotmail.com mail adresimden ulaşabilirler. Hepinize iyi akşamlar :)