25 Aralık 2012 Salı

İlk Muhabbet Kuşu Yavrumuz :)

Bu aralar çok değişik bir heyecanım var :) Kardeşim üniversiteye gidince bir dişi bir erkek muhabbet kuşları bana kaldı. Günler sonra dişimiz yuvalığa sık girmeye başladı. İki, üç derken tam yedi yumurtamız oldu :)

yumurtalarımız 5 tane iken :)
bir gün eve geldiğimde yumurtaları kontrol etmek istedim. Bir yavru yumurtadan çıkmış ve ölmüştü :( yavruyu yuvadan aldım. O gün erkek ve dişimiz büyük br kavga etti ve Hürrem (dişi kuşumuzun adı :) ) erkeğin kafasını kanattı. Büyük ihtimalle yavrumuzu baba öldürdü, bazen olabiliyormuş. Yedek kafese erkeği koyup, uzaklaştırdım. 4 gün önce gece bir yavrumuz daha oldu :) anne iyi besleyemediğinden mama yapıp yavrumuzu besledik :) Ama ne büyük heyecan ve mutluluk bende ki görmeniz lazım :)

işte ikinci yavrumuz :)

maşallah demeyi unutmayın :)

Fotoğraf kötü ama umarım o minicik kanadı görebiliyorsunuzdur :)
bu sabah yuvayı kontrol ettiğimde üçüncü yavrumuz yumurtadan çıkmıştı. Hatta sanırım acıktı ben yazarken inceden vik vikliyor :)

Kalan yumurtalarımız ise 3-4 gün arayla çıkmaya devam eder inşallah. Yumurtlardan biri boş fener testi ile kontrol ettik. İnşallah kalan 3 yavrumuz da sağ salim doğarsa tam 5 yavrumuz olacak.

Bende haberler bu kadar, kendinize iyi bakın :)

Satılık İğne oyası Mevlüt Başörtüsü






Annemin ellerinden çıkan iğne oyası mevlüt başörtüsünü satıyoruz. Ebat 138x76 cm'dir. Kumaşı şifona benzer ince bir kumaştır. Yeşil ve altın simli motifler ve beyaz iple örülmüştür.

Fiyat 20 TL
Kargo alıcıya aittir.
erdem_muge_k@hotmail.com adresine mail yollarsanız görüşebiliriz :)

13 Aralık 2012 Perşembe

Bebek Patiği Ördüm

Arkadaşımın kızına ördüğüm bebek patikleri... Düğmeleri henüz yok burada, aslında dikildiler ama fotoğraf makinesi sorunum hala devam ediyor malesef :(



Fiyat kargo ücreti + 7,5 tl'dir. Sipariş için erdem_muge_k@hotmail.com'a mail atınız.