18 Mayıs 2010 Salı

Sihirlerimizden Bazıları... Bebek Şekerleri ve İkram kutuları


Herkes çok heyecanlı... Aylardır beklediğiniz minik misafir nihayet dünyaya merhaba diyor. Heyecanınızı paylaşan sevdiklerinize minik misafirinizi herzaman hatırlatacak hediyelerle yanınızdayız.

Bebek şekerlerimiz süslümü süslü.

BŞ 1- Kristal emzik ve beyaz tüylü tüle sarılan şekeriyle "EMZİK" bebeğinize hoşgeldin derken yanınızda.




BŞ 2- Tüllü şekerinin yanında kırmızı puantiyeli kurdelesi ve kırmızı uğur böceğiyle "UĞURUM"a bayılacaksınız. UĞURUM arkasındaki magnetiyle sevdiklerinizin evlerinde her an göz önünde.


BŞ 3-
Tüllü bir çiçeğin ortasında emekleyen sevimli biblosu ve badem şekeriyle "BEN GELDİM" bebeğinizin gelişini müjdeliyor. Ayrıca arkasındaki magneti sayesinde bebeğinizi her an hatırlatacak.





BŞ 4- Kelebekli kutusunun içinde masumluğu simgeleyen bembeyaz kıvrık rafyaları ve şeffaf poşetinin içindeki şekerleriyle "HOŞGELDİN MİNİK KELEBEK" konuklarınıza herzaman sevimli bir bebeği hatırlatacak.






Bebek şekerlerimizin özellikleri:

• Magnetli,
• Kutulu,
• Lavanta veya badem şekerli

Yukarıdaki seçeneklerden herhangi birini seçebilirsiniz.

Ayrıca bebek mevlütünüzde yada Baby Shower partinizde minik meleğinizin fotoğrafıyla süslü kutularımızla şeker, çerez yada el yapımı minik hediyelerle sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Bloğumuz hayırlı uğurlu olsuunn :)

    YanıtlaSil
  2. Uğurlu olsuuun:) Bana verdiğin uğur sana katlanarak dönsün umarım. Daha foto ve yazı ekle de artık yazayım bu cici bici bloğu bloğumda. Önce benden dusunlar:) Sponsorumsun bu güne bu gün:) Daha sana sponsor köşesi açıcaaammmm... Çok işimiz var çooook:)

    YanıtlaSil
  3. Canım beniiiiim, inşallah kuzucum ya. Örneklerim gönderdiğim yerden gelsin hemen yayınlamak istiyorum ben de. Çok teşekkür ederim Canımıniçiiii :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)