29 Kasım 2010 Pazartesi

The Body Shop C Vitaminli Göz Kremi

Göz altı morluklarımdan şikayetçiyim. Bu yüzden araştırma yaparken bir kaç blogda The Body Shop'ın C Vitaminli Göz Kremi'nin gerçekten faydalı olduğunu hatta kirpikleri uzattığını okudum. 2 gündür Bu kremi kullanıyorum ve etkisini göstermeye başladı. Sabah uyandığımda oluşan hafif şişkinlikleri giderdi ve kirpiklerim henüz uzamasada canlandılar. Kirpiklerim çok dökülürdü en azından bu sorun ortadan kalktı. Elimde ya da pamukta kirpik görmüyorum artık :D Bir de E Vitaminli Göz kremi var Body Shop'ın onu da en yakın zamanda kullanmayı düşünüyorum. Bu arada C Vitaminli göz kreminin ambalajı yenilenmiş Bir tarafı serinlik verip rahatlatan roll-on metal bilyeli diğer tarafı ise fotoğrafta da görüldüğü üzere dudak parlatıcılarda kullanılan fırçalı tarafı. Kullanımı kolay ve bende etkili oldu, herkese tavsiye ederim.



4 yorum:

  1. woeeeyyy, desene artık daha güzel olcez:) İlk fırsatta alıcam valla hortlak gibi görünmekten sıkıldım. Dünyanın kapatıcısı gidiyor gene de kapanmıyor o morluklar sanki oturmuşlar oraya hayinler:( Ama ben şeni gene özlediiim:( Diktin mi bişey diktin mi?

    YanıtlaSil
  2. Canııımmm :D Evet güzelleşicez kendimize bakıcaz :D 2 günde etki etti bende mor renk baya hafifledi ve kirpiklerim diri ve canlı artık. Bişey diktim ama fotoğraflayamadım henüz :( En kısa zamanda blogda paylaşıcam canımıniçi :D Ben de seni çoook öslediiiimmm

    YanıtlaSil
  3. Ahh ahh ben gebeliğim dolayısıyla her türlü ürüne kısa süreliğine de olsa veda ettim..
    Sabahları yüzümü yıkadıgım tamamen dogal temizleyici ürünlerime bile veda ettim..
    Maddi acıdan da baya kardayım anladım kı farketmeden ne kadar cok para harcıyormusuz bakım ürünlerimize...

    YanıtlaSil
  4. mutluanne, aslında bakış açına tamamen katılıyorum fakat ne mümkün ki kendimi frenleyeyim :( Tutmaya çalışıyorum kendimi şöyle ki indirime girmeden almamaya çalışıyorum ürünleri. 27 yaşındayım cilt bakım ürünü çok da fazla kullanmıyorum, bu tek göz kremim bir de nemlendirici ve vücut losyonu bu kadar fakat gel gelelim makyaj malzemesi konusunda kendimi tutmalıyım artık :( Çanta deliliğimi de dikerek gidermeye çalışıyorum :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)