16 Aralık 2010 Perşembe

Atkı / Fular / Kemerler İçin Organizer Yaptım :)



O kadar çok kemer, fular ve atkı var ki evde düzeni sağlayamaz oldum artık. Çoook uzun zaman önce bizimgibilerin bloğunda yapımını gördüğüm, İkea'da da varolan atkı organizerı fikri çok hoşuma gitti. En nihayetinde ben de fırsat bulup nasıl yaptığımı sizler için de aşama aşama fotoğrafladım. Yapacak olanlar hadi alın iplerinizi ve plastik bardaklarınızı :) Başlıyoruz,

İşe pet bardakların ağız kısımlarını keserek başlıyoruz. Ben 12'li yapmayı tercih ettim. Aşağı kısma daha fazla yuvarlak eklediğinizde fularlar uzun olduğu için alttakiler gözükmüyor.


 İlk ilmeği atıyoruz,

  

 Daha sonra plastik halkamızdan geçirerek ilk sık iğnemizi yapıyoruz.


 Halkayı sık iğne doldurarak tamamlıyoruz.
 Halkaları bu şekilde birleştiriyoruz.


Ve işte bitmiş hali :)


Daha şık bi görüntü elde etmek isterseniz bizimgibilerin yaptığı gibi evdeki askınızın üzerini de ip ve yapıştırıcıyla kaplayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. ne kadar da güzel olmuş, çok yaratıcı gerçekten ellerinize sağlık, en kısa sürede ben de denemeliyim bunu :))

    YanıtlaSil
  2. touch the sky, çok teşekkür ederim :) Deneyin bence de çok kullanışlı oluyor ve çok kolay ben şimdiden 3. askılığı yapıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Çok kullanışlı oluyor gerçekten, güle güle iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Yalnız ufak bir tavsiyem olacak, ortadaki halkalardan da askıya tuttturursanız zamanla aşağıya doğru sarkmasını önlersiniz diye düşünüyorum. Link için teşekkürler.
    Sevgiler
    Nurgül

    YanıtlaSil
  4. bizimgibiler, asıl ben teşekkür ederim. Ortadaki halkalar askıya tutturulacak :) Fikir süper, kendin yap bi harika. Oldukça düzenliyim artık :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)