11 Aralık 2010 Cumartesi

Eyüp Sabri Tuncer Yılbaşı İndirimi Alışverişi

Selamlar Herkese :) Herkes derken epi topu 19 kişiyiz ya neyse:)




Eyüp Sabri Tuncer harika bir kampanya yapmış. Vücut losyonu, el ve vücut kremi ve de vücut spreyinden oluşan, asıl fiyatı 40 TL olan bu 3'lü set sadece 5,99 + Kargo ücreti ile satılıyor. Benim tercihim Silky Touch ve Chery Pie oldu. Hem de Chery Pie'ın içinde Müge çiçeğinin kokusu da varmış :) Ürünler geldiğinde yorumlarımı yazarım. Kampanyaya girdiği zaman beğendiğiniz kokuyu hemen almanızı tavsiye ederim çünkü stoklar çabuk tükenebiliyor. İnternetten alışveriş ne güzel bişey ya :) Hepinize keyifli alışverişleeeer...

3 yorum:

  1. Selam minik kuşum. Ne zamandır sana söyliycem ya da belki söyledim de hatırlamıyorum, neyse bu cümleyi yanlış kurdum toparlayamam artık ben diyceğimi diyeyim. Görüyorum ki izleyici sayın konusunda takıntın var. Var var, sen bilmiyorsun ama var. Telefonda da söylemiştin ve ben bunu kafana taktığını biliyorum. Bunu fazla takmamalısın bloğunu yazarken. Seni okuyan diğer okuyuculara haksızlık ediyorsun. Sadece 19 tanesinin google profili var ve diğerleri sana izleyici olamıyordur. Üstelik daha yeni başladın. Bir çok kişinin blog yazdığından haberi de yoktur. Bence sen de yeni bloglar keşfederek onlara izleyici ol ve yorum bırak. Böylece kendini tanıtmış olursun. Sonucu çok çabuk alacaksın. sadecee üzüldüğünü filan görmek canımı sıktı, hele ki buna.

    YanıtlaSil
  2. Selam canımıniçi. O sadece bi espriydi :) Takıntı yapacak bi konuma gelmedim henüz buna üzülünür mü hiç :) Üzülecek başka konular var ama onları bile takmıyorum artık. Sıkıntılar aşılıyor yavaş yavaş güzel günlerim geri geliyor, ben kendimi hobilerime verdikçe unutuyorum herşeyi :) Mervenin perdelerini yayınlıcam bu akşam. Bir de süper kolay ama süper güzel yazlık bi elbise dikicem yakında :) Aklımda süper fikirler var takipte kal :)

    YanıtlaSil
  3. woaaay:) süper o zaman....

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)