12 Aralık 2010 Pazar

Werve'nin Perdeleri






Werve'ye perde diktim :) Renkler doğru çıkmadı ama idare edin :) Farbelaya ekstrafor dikip büzdüm. Daha sonra farbela ve perde tutacaklarının üstündeki küçük yaprak desenlerinin üstüne ütüyle yapışan minik taşlar yapıştırdım :) Nasıl olmuş?

7 yorum:

  1. Werwe bunu çok beğendi, ve böyle becerikli bir ablasının olmasından çok memnun, mutlu, mesut vs. (:

    YanıtlaSil
  2. fiuuuu, demek bunları yapıyorduuun... Sen war ya, sen bu iş için yaratılmışsın ki sadece bilmiyormuşsun ve makinan yokmuş. Ellerine sağlık ben de neden mail yazmaz diyordum. Affedildin fıstık. Manyak iş çıkarmışsın. Helal olsun.

    YanıtlaSil
  3. Werve bu abla kardeşininde becerikli olduğunu biliyor, özellikle elinin lezzetini biliyor ve turta istiyor! Turta yap noooluuurr :)

    Suzy'm evet bunlarla uğraştım. Ne mutlu bana ne güzel şeyler yazmışsın :) Ustamdan bunları duymak naman Allah'ım :)) Özellikle iş taş yapıştırmaya geldiğinde aklımın bir bölümünü kullanamam artık sandım :) Deli işi başka bişey değil valla :) Bugün mail yazıcam söz!

    YanıtlaSil
  4. ay ne ustası be:) demin bi kadın aradı sen sandım nasıl atlıyodum anlatamam kadına ama hüsraaaaannnn. Hehe taşları yapıştırırken ne hissettiğini anlıyorum demek sen de farkındasın deli işi olduğunu o zaman deli meli değilsin. Normalsin de deli taklidi yapıyosun sen:D hahay:) Çılgınım benim.

    YanıtlaSil
  5. Ayy kıyamam uzun zaman oldu ben de özledim ki çok :( Uzun uzun yazayım sana şimdi :) Seviyorum deli olmayı sanırım, beni deli halimle de seviyosunuz ya siz, belki de ondan deli taklidi yapıyorum heheyt :)

    YanıtlaSil
  6. Turtan, uygun bir böğürtlen receli bulunduğunda hazır olcek tatlım :)Suzy ablada olsaydıda hep beraber yiseydik :(

    YanıtlaSil
  7. Yaaa offf pufff :( Keşke olsaydı :( Ama çok uzak ki!

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)