21 Aralık 2010 Salı

Yedikule Hayvan Barınağından Görüntüler :)

Cumartesi günü barınağa gideceğimizden bahsetmiştim. Gittik, gördük, sevdik, iç geçirdik... Giderken makarna, süt, eski gazete, jumbo boy çöp poşeti ve kilim götürdük. Amma ve lakin gördük ki onların bu zorunlu ihtiyaçları haricinde sadece sevgiye ihtiyaçları var. Şimdi ben susuyorum zaten fotoğraflar herşeyi anlatacak...

Seni de sevicem ki :)

Koca bebek :)


Zıpır :)


Senin gibi bi güzellik bırakılır mı hiç :(




Çantamda bişey yok ki :)

Nasıl da sarılırmışşş

Bu karamel rengi tatlı şey hiç peşimizden ayrılmadı, bir de bizi anayola kadar geçirdi sağolsun :) Onun sayesinde hiç korkmadık :)










Av köpeciği

Bu güzeller güzeli fotoğraf makinesinden çok korkuyor :( Halbuki onları rahatsız etmesin diye flaşı kapattım ama pek iyi anıları yok sanırım. Gözleri, tüyleri o kadar güzel ki. Kendi de çok iyi huylu :)





Ciddiyete bak seni yerim :)



Gözlere dikkat!





Oyy seni şehla güzel seni :)



Bakma öyle kıyamam... İnsanlardan o kadar korkuyor ki kulubeden çıkamıyor. Bi iki deneme sonucu biraz okşadım korkmadı...


Bu iki kardeş o kadar oyuncu ki, bütün gün ağzım kulaklarımda dolaştım onlar sayesinde :)






Diğer kardeş :)







Ve işte beni fotoğraflara baktığımda en çok karıştıran kare... Sevindim, sevdim, üzüldüm... Göz temasına bakın :) Onlar o kadar sevgiye muhtaç ki. Kardeşini kıskanan çocuklar gibiydiler gittiğimizde. Bu sevimli velet diğer köpecikleri itip bacaklarıma süründü sürekli ne için peki? Sadece ve sadece daha çok sevgi istediği için. Hayvanlardan korkan insanları anlayabiliyorum ama bir kez bir camekan ardından bile olsa bir köpekle göz teması kurun. Ne demek istediğimi anlayacaksınız...

4 yorum:

  1. amma gezi olmuş, bak bak bitmiyo fotolar. Bu kuçular çoook yakışıklılaaar. Liloş görmeden kapatmalıyım sayfayı:( Gece uyurken herkes ayısıyla uyur bu kuçusuyla:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller Suzy anlatamam. Öyle bir sıcaklık yayıyorlar ki çevrelerine sevmeden duramıyorsun. Sürekli burnunun yan kısmını bacağıma sürten iki köpecikle dolaştım cumartesi günü. Çok güzel bir gündü ayrıca Liloşun köpecikleri sevmesine çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. Oyle guzel bı sey yapmıssınız kı MUge


    bu guzelım canlıların

    cogu cıns alınmıs sonra sokaga atılmıs bı sekılde


    ıcımı acıtıyor bu tıp seyler
    dun
    bı tane golden gordum
    nasıl guzel bılıyor musun pırıl pırıl

    boynunda tasması
    aglıyordu
    kokluyordu her tarafıyakınından gecen bı kadına sızın mı dıye sordum
    yok dedı
    anladım kı
    sokaga atılan zavallılardan o da

    ve ınan bak
    abartmıyorum
    dun gece
    uyuyamadım
    bısey de yapma sansım yok:(

    cok ama cok uzuldum

    YanıtlaSil
  4. Keşke elimizden daha fazlası gelse keşke Öykü'cüm... Önce bu yavrucakları alacak olanların bilinçlenmesi gerekiyo bu da her önüne gelen parasını bastırıp bi can teslim almamasını, sonra canı sıkılınca sokağa atmasını engellemekten geçiyo ki bu manevi olarak çok büyük bir zarar o sevgi dolu hayvancıklara :( Ama bu ülkede hayvanlara tecavüz eden sapıklar bile cezasını bulmazken buna nasıl çare bulunur bilmiyorum ve içim çok acıyor düşündükçe. O yavrucağız ev köpeği kimbilir neler çekmiştir o soğukta. Yabancı köpeklerin havlamalarını duydukça korkmuştur. Sen ve ben bunları düşünebildiğimiz için üzülüyoruz bu güzelliklere. Peki o sahibi olacak müsvette ne yapmıştır. Sokağa bırakabildiyse emin ol horul horul uyumuştur.

    Yürek lazım insanlığa, senin gibi güzel yürekler oldukça inancım var, hakettikleri gibi yaşayacaklar onlarda bi gün...

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)