15 Eylül 2011 Perşembe

Raid Otomatik Sprey ve Fikri Mühim

Raid otomatik sprey Fikri Mühim'den gelen son ürün. Geldiğinde ilk dikkatimi çeken ambalajıydı. Kutunun kapakları pencere şekline açılıyor olması ilgi çekiydi. Hemen broşürleri okuyup, kullanmaya başladım. Öncelikle ürünün neredeyse kokusuz olması benim için çok önemli çünkü ne zaman bir sinek ilacı sıkılsa zehirlenme korkusu yaşarım psikolojik olarak. Krizantem çiçeklerinden yapılmış olması da insanın içini rahatlatıyor. Böceklerden korkan biri olarak haşeratla da tek bir ürünle baş ediyor olmak çok güzel. Ayrıca 6000 fıs kadar kullanılması da çok ekonomik olduğunun kanıtı. Pille kullanılıyor olması priz arama derdini de ortadan kaldırıyor. Görüntü itibariyle oda spreyine benzemesi üzerinde kocaman kocaman böcek resimleri olmaması da görsel açıdan bizi tatmin etti. Teşekkürler Fikri Mühim :)

6 yorum:

  1. Hayatım bilmiyorum ama "oda koku spreylerinin" bile fıslayarak astıma yol açtığını biliyoruz üstelik böcek ilacı!!artık bence bunu kullanmadan araştırmalısın.. Oda spreyleri yeni çıktığında kimse zararlı demiyordu...

    YanıtlaSil
  2. Aynı fikirdeyim. Hele de böcek ilacı!! Düşünsene, ortamda tek böcek bile yokken sürekli fıslayan ve ortamı zehirli ilaca doyuran bir alet :((( Ne kadar böcek olabilir ki yaşadığımız yerlerde??
    Bunu yerine, şöyle sağlam bir terlik bulundur el altında. Böcek gördün mü, çaaat diye girişirsin :))))

    YanıtlaSil
  3. Liloşu bi yemiş sivri gözünün yanını, alerjik ya bizimki, bütün gözü şişmiş. Fıstan mı denesek senin!

    YanıtlaSil
  4. SÜPER İNCE PARLAK ÇORAP, Hakkın var, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Gerçi krizantem çiçeklerinden doğal olarak yapıldığını okudum broşürde ama araştırmadan kullanmamak gerek tabi.

    Müge, terlik harika fikir :) Ben bunu bir daha düşüneyim...

    Suzy'm, kıyamam hiç Liloşuma :( Bi araştıralım ondan sonra kullan kuşum. Geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  5. Iyi ki geldin, tekrar hosgeldin ;)

    YanıtlaSil
  6. Vintage Duygular, çok teşekkür ederim :) Özledim sizi çok, koştum geldim :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)