27 Aralık 2011 Salı

Yeni Yıl Hediyesi ve Yurtiçi Kargo Sorumsuzluğu!



Sevgili Tuba'nın organize ettiği hediyeleşme etkinliğine katılmıştım bende. Katılmaz olaydım böyle rezil olacağımı bilseydim katılırmıydım hiç! Önce doktor koşuşturmacası sonra da bu kargo firması yüzünden bildiğiniz rezil oldum. Şu an gönderdiğim paket nerde onu bile bilmiyorum! Geçtiğimiz çarşamba günüydü sanırım kargodan aradılar. Sözüm ona verdiğim adreste kişiyi bulamamışlar! Öyle olması imkansız ama yanlış mı yazıldı diye kontrol ettim adres doğru. Neymiş bu kişinin paketi şubeden alması gerekiyormuş! Hemen sonra gönderdiğim kişiyi aradım. Şu şubeden alabilirmisiniz adreste sizi bulamamışlar ve paketi şubeye göndermişler diye bilgi verdim. Aradan 5 gün geçti, dün kargo gelmiş sana dediler gittim hemen, baktım yolladığım paket bu nasıl rezilliktir. Paketi bana geri göndermişler! Bi dünya söz söyledim "ben şirketle görüşeyim" dedi ve arkasını döndü gitti kargocu! Ne diyim Allah bildiği gibi yapsın, işin tuhaf tarafı hediyeyi gönderdiğim kişinin bana gönderdiği paket de gelmedi, o da ona geri dönmüş! Rezalet kepazelik başka da bişey değil yani anlayacağınız!!!!

2 yorum:

  1. yurtiçi kargo benim en nefret ettiğim kargo firması maalesef. mng ile çalışıyordum, onlar da yanlış yaptılar. şimdi ptt kargoyu kullanıyorum. yaşadığın olay harbi sinir bozucu.

    YanıtlaSil
  2. Nilhan, hem de ne sinir bozucu ben kaç kere şikayet yazdım sitelerinden hep laf hep hava cıva... Bi kere olaysız kargo yolladığımı bilmiyorum! Aksine gibi şirkete yakın tek kargo da bu malesef.... PTT den şaşmamak lazım gerçekten artık illallah geldi bunların hepsinden!

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)