15 Nisan 2012 Pazar

Eski Burda dergileri arayanlara duyrulur...

Bugün tesadüf eseri hazine gibi bi şey buldum sanırım :) Eski burda dergisi arayanlar tanesi 7 tl'ye 1980 ve 1990 larin hatta bu yıl ve geçen yılın bazı dergilerini buldum. Sayıları karışık isteyenler olursa yolum düştüğünde tekrar uğrayacağım. Yanlız her sayı yok ama hepsinin paftaları mevcut. Dergilerden satın almak isteyenler hangi dergileri istediklerini mail yolu ile bana ulaştırıp, ücreti vereceğim hesaba yatırdıktan sonra kargo karşı ödemeli olacak şekilde sizlere yardımcı olabilirim. Hatırladığım kadarıyla sayıları aşağıya yazıyorum.

-1986 yılına ait bir kaç sayı
-1987 yılına ait bir kaç sayı
-1988 yılına ait bir kaç sayı
-2010 yılının haziran sayısı var ve yepyeni sıfır paketinde :)
- 2006 aralık sayısı
-2012 şubat
-2012 mart
-2011 temmuz

Dergilerden almak isteyenler bana erdem_muge_k@hotmail.com mail adresimden ulaşabilirler. Hepinize iyi akşamlar :)

5 yorum:

  1. aaa evet o zamanlar tekrar moda ne hoş olur taşınırken ben de sofra dergilerimi taşımamaya karar verdim satsam mı neyse dur bakayım

    YanıtlaSil
  2. bazen senin işine yaramayan bişey bi başkasına hazine gibi gelebilir :) düşün bence neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan Müge'ciğim, ben çok sıcak su, sabunla temizlik yapan biri olarak ellerime karışık kremler sürüyorum anca oluyor:))dove, nivea, çok kururlarsa neutregena iyi geliyor..ayaklarıma da neutregena ayak kremi çok iyi geliyor, üzerine yine nivea, dove sürüyorum, bir de fuss diye bir marka tesadüfen gördüm, onunla topuklarımı sıcak sabunlu suda iyice ponza taşıyla ovduktan sonra kuruyken peeling yapıyorum bebek ayağı gibi oluyor..sonra durulayıp kurulayıp kremliyorum tavsiye ederim çok faydasını görüyorum..

    YanıtlaSil
  4. Bücürükveben netregena gerçekten muhteşem bi krem bende çok seviyorum onu. ponza taşını kullanamıyorum ben ayağım gıdıklanıyor :D diğer tavsiyeler denenecek, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Blogunuzu sevdim , takipteyim artık , bana da beklerim :) http://www.thefashioncranky.blogspot.com

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)