7 Haziran 2012 Perşembe

Werve'nin Yenilenen Dolabı


Werve'nin gardırobunu boyamaya karar verdik nasıl olur, nasıl yaparız falan derken Güfte'nin bu  ve bu postunu görmemle hayalimde bişeyler oluştu. Fotoğraflar oda küçük olduğu için acele acele bu kadar çekebildim bu son hali.



önce böyleydi :)







Boyayınca kulplarıda değiştirmek lazım ama şöyle romantik bişey olmalı kulplar :) mesela beyaz porselen görünümlü ve pembe güllü. Henüz bulamadık büyük yapı marketlerde arayışımız sürüyor. Boyaması zor olur falan derken giriştik uğraştırdı biraz ama bence değdi. Boya muhteşem zımpara vernik hiçbişey istemiyor. Tozunu alıp başlıyorsunuz boyamaya ve şimdi dolabımızın öncesi-sonrası fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum sizi. Daha ufak tefek rötuşları var ama idare edin beni :)



Dip Not: Boyamaya fena sarmış durumdayım. Sırada benim sehpalar var. E. izin verse yatak odamı boyamaya bugün başlamak istiyorum ama o şimdiki halini çok seviyo. E.'ye sitemim olsun bu da :)

21 yorum:

  1. süper olmuş.şimdi bu desenliler çok moda

    YanıtlaSil
  2. Güzel olmuş, prenses dolabı omuş bu, Lili olsa öyle der:D

    YanıtlaSil
  3. ellerıne saglık bayıldım benımde var aslında bu sekılde boyamak ıstedıgım bır ıkı parca:)) senden ılham aldım suanda
    _______________
    ve bu arada rabbım herseyı kalbıne gore versın canım dualarımdasın ınsallah

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş eline sağlık.. porselen kulpları kadıköy'de hırdavatcılarda bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  5. uğur böceği beğenmene çok sevindim başlarken gözüm korkmadı değil ama başardık sanırım :)

    Suzy'm Lili o ne derse kabulum beğenmene de çok sevindim :)

    hayat işte sende yap muhakkak ben boyarken çok eğlendim :) amin hepimizin inşallah sende benim dualarımda olacaksın canım :)

    pınariko çok sağol tam 2 senedir Kadıköy'e gitmeyi isteyip yerimde sayıyorum malesef :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine emeğine sağlık aynı boyadan bende aldım ve evde ne kadar koyu renk sehpa,masa varsa boyadım.Cesaret edemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.Deri sehpa boyadım ben beyaz deri ile kaplanmış gibi duruyor Boyacı bana birde vernik verdi boyanın korunması çizilmemesi için sizde kullandınızmı merak ettim

    YanıtlaSil
  7. has kumaşcım biz vernik kullanmadık şu an için bi problem olmadı ama daha çok yeni tabi :)

    YanıtlaSil
  8. kocaman bir dolabı boyamak çok emek ister..ellerine sağlık güzel olmuş..böyle gordukce bendemi eşyalarımı beyaza boyasam die dusunmüyo değilim:))
    blogunun izleyicisiyim artık:))
    bende seni bloguma beklerim..
    http://sevilindenizi.blogspot.com/
    görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  9. Sevil Aslan çok yorucuydu gerçekten :) ama sonucu görünce değdi yorulmamıza. Bende geldim bloğuna takipteyim artık...

    YanıtlaSil
  10. çok değişmiş daha modern görünümlü bir dolap olmuş. Beyaz mobilyayı çok severim..

    YanıtlaSil
  11. sonsuz dekorasyon bende beyazları çok seviyorum toz pembe kulplar alıp taktık çok daha güzel oldu şimdi :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel olmuş,ellerine sağlık,benimde var ama nerde ben de o cesaret:D

    YanıtlaSil
  13. asabi bakire teşekkür ederim :) hiç korkma ben neredeyse tek başıma boyadım o koca dolabıhem bir nevi terapi oluyor insana seviyorsan böyle işleri eğer hala korkuyorsan boyayı aldığında önce minik ahşap bir kutu yada sehpa falan boya cesaretin kendiliğinden gelecektir :)

    YanıtlaSil
  14. bileklik cıvıl cıvıl hoş olmuş gerçekten ellerine sağlık , takipteyim , vaktin olursa senide beklerim :)
    kandilin mübarek olsun :)

    kibelem.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Kibele çok teşekkür ederim, geldim hemen :)

    YanıtlaSil
  16. Canım selam,
    Bende dikişsever acemilerdenim. İzleyicin oldum bile. Seni bulduğuma sevindim. Bu arada zara homeda acayip güzel kulplar var ve koçtaşta da görmüştüm. BY

    YanıtlaSil
  17. suhuba merhaba :) bende takipçinim biz koçtaştan kulpları aldık toz pembe yuvarlak kulplarımız çiçeklilerde tam olarak aklımdakini bulamadım ama çok güzel oldu. zara home da satılacağı hiç aklıma gelmemişti ço9k teşekkür ederim orayada bir bakmalı :)

    YanıtlaSil
  18. Ben de bugün aynı işe başlayacağım. Güfte' nin verdiği bilgiler ışığında ben de zımparalamadan boya yapmayı deneyeceğim. Umarım sonuç seninki gibi güzel olur. Büyük marketlerde seramik kulp bulmak zor. Yalnızca aksesuar satan dükkanlarda çeşit bol. İnternetten de alınabilir tabii. Ben dün bir sitede buldum pembe güllü, top kulp 4,70 Tl/ad., uzun tutamak kulp 5,70 TL/ad. idi.

    YanıtlaSil
  19. dolabın yeni haline bayıldım, çok güzel olmuş, beyaz mobilyaya zaten ayrı bir düşkünüm:)

    YanıtlaSil
  20. Proje çantası, hiç düşünme zımpara falan istemiyor, yalnızca kuruma süresine dikkat etmek gerekir sabırsız ben elimle bakıp kurumuş bu deyip yarım saat sonra 2. katı boyadım hafif pütürcükler oluştu bi kapakta :) deneyim oldu bu da bana :) aklıma hiç gelmedi internetten almak tabana kuvvet ara ara yordum kendimi güllü romantik kulp bulamayınca toz pembe tombik kulp aldık ama çok yakıştı... kolay gelsin sana sonuç için postunu bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
  21. mühendis teşekkürler. Beyaz asil, göz yormayan evi kalabalıklaştırmayan her renkle muhteşem uyum sağlayan bir renk bence de... Aynı kafadayız :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)