17 Ağustos 2012 Cuma

Sevgilime...

Hipnoz gibi bir şey AŞK. Görürsün, tutulursun ve hayat bir daha asla eskisi gibi olmaz. Hep uçlardadır. Ya karnında sancılarla güler, ya da tüketene kadar gözlerindeki yaşları ağlarsın. Tutulduğun an o kadar uzundur ki aslında. Güneş günlerce batmaz ya da ay hiç terketmez gökyüzünü hatta saatinin tik takları bile durmuştur artık sanki. Canını hiçbirşey o'nun kadar yakamaz artık aynı zamanda gözlerindeki ışıltı onunla parlar yalnızca... Ve gerçekse eğer, aynı zamanda karşılıklı ise herşey o'nda başlar o'nda biter artık.

Böyle oldu işte...

Ve şimdi bir şeyden eminim!

Hayat senden önce böyle değildi senden sonra diye birşey zaten yok. Yaşlanıp yüzümde derin çizgilerle sana gülümserken ben anla, anla ki o çizgilerin herbiri seninle bir ömrü anlatıyor ve aslında hepsi benimle beraber sana teşekkür ediyor.

Ömrüm seninle son bulurken, ben yaşattığın tüm güzel duygular için sana gülümsüyor olacağım.

Seni Çok Seviyorum Kaderimin Gökkuşağı...

4 yorum:

  1. ya çok kıskanıyorum el emegi ürünleri =) Blogumda hatta el emeği bir elbise hediye ediyorum şuan bakmak istersen=> http://www.girlshygirlguide.com/2012/08/chedeliko-girlshygirlguide-hediye.html

    YanıtlaSil
  2. girlshygirlguide, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Canım selam çok beğendim. Astarsız yapmışsın değil mi?

    YanıtlaSil
  4. suhuba selam canım :) evet astarsız yaptım astar yapmak hem çok gözümde büyüyor, hemde hiç denemediğim için cesaret edemiyorum :)

    YanıtlaSil

Hadi sen de yaz :)