28 Kasım 2012 Çarşamba

Zımbalı Deri Çanta Diktim

Zımba ve derinin altın çağını yaşadığı zamanlarda kendime ve kardeşime birer çanta dikmenin mutluluğu içerisindeyim.

Bakırköy c.tesi pazarından 1,5 tl gibi komik bir fiyata aldığım bu baklava dikişli deri görünümlü kumaş hazine gibi geldi bana :)

Kumaşı elime alıp ikiye böldüm önce. Her parçadan bir çanta çıkardım. Çantaları evirip çevirip dikince kardeşiminkini altın, kendi çantamı gümüş zımbayla süsledim. 1,5 saatte bitip beni hiç oyalamadı dikişi.  Fotoğrafını gördüğünüz kardeşimin çantası, sarı zincir bulup sap kısmını ekledimmi tamamen bitmiş olacak.

Artan derilerden de bileklik yaptım onları da bir ara fotoğraflayacağım ama hafıza kartım bozuldu. Bu yüzden foto cep telefonumdan malesef :(

10 yorum:

  1. Çantanız çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

    Gelmişken blogunuza biraz göz atmam , komşu gelmeme yetti.
    Ben de kendimce dikiş dikiyorum ve bir taraftan da öğreniyorum.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. novacraft teşekkürler hem bluzu hem blogumu beğenmene sevindim :) ben seni takipteydim zaten yaptıklarını da keyifle izliyorum :)

      Sil
  2. Merhaba, Elinize sağlık, çok beğendim çok mantıklı bir fikir ;) bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

    www.bensukaya.com

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel gerçekten, insanın kendi elinden çıkmış olması da ayrı bir zevk tabi :) Ellerinize sağlık, iyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle gerçekten, ben diktim dediğimde insanların yüzündeki şaşkınlık-hayranlık arası bakış beni çok mutlu ediyor :) Bir de sezon modasını böyle ucuza getirmek paha biçilemez :)

      Sil
  5. negüzel bendede deri parça vardı biraz bende yapsam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede dene mutlaka ben astar bile yapmadım ona rağmen çok rahat kullanıyorum. Senin çantanı da merakla bekliyorum yayınla mutlaka :)

      Sil

Hadi sen de yaz :)